MUĞLA CİMNASTİK KULÜBÜ 23 NİSAN CİMNASTİK PARKUR YARIŞMASI YOĞUN KATILIMLA İCRA EDİLDİ

MUĞLA - 27-04-2024 20:33

 

Muğla Cimnastik Kulübü tarafından milli bayramlar onuruna düzenlenen geleneksel cimnastik yarışmaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda icra edildi.

138 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen “Cimnastik Yarışması” renkli görüntülere sahne oldu. Küçük yaştaki sporcuların katıldığı ve eğlenceli parkurları içinde barındıran yarışma heyecan dolu geçti.

Ailelerin heyecanları yarışmaya yansırken, parkurun ardından yarışmaya katılan sporculara Muğla Cimnastik Kulübü Yönetimi Kurulu tarafından günün anlamına binaen madalyaları taktim edildi.

Muğla’nın ilk cimnastik kulübü olan Muğla Cimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mertcan Güngör verdiği demeçte “Gazi Meclisimizin 104. Yılında çocuklarımızı bir nebze mutlu etmek ve bu şuuru erken yaşta sahiplenmeleri için düzenlediğimiz etkinliklerle hep daha iyiyi hedefliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan velilerimiz ve sporcularımız başta olmak üzere bize bu etkinliğin icrasında öncülük yapan Valimiz Sayın İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Kazım Açıkbaş ve Gençlik ve Spor Bakanlığı teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyor, bu vesileyle İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, tüm çocuklarımızın bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Günün Diğer Haberleri