MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-12-2022 22:41

Muğla’da lise son sınıf öğrencilerine GSB yurtları tanıtılıyor

Muğla’da lise son sınıf öğrencilerine GSB yurtları tanıtılıyor

Muğla’da lise son sınıf öğrencilerine GSB yurtları tanıtılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Turgutreis Öğrenci Yurdu gelecek yıl üniversite sınavına girecek Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi 12. sınıf öğrencilerini ağırladı.
Üniversite sınavına hazırlanan gençlerin, yurt ortamını görmelerini amaçlayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi son sınıf öğrencilerini Turgutreis Yurdunda ağırladı. 
İl Müdürlüğünün daveti ile yurda gelen öğrenciler güne kahvaltı programı ile başladı. Yurt Müdürü Memet Tümer ve yurt yönetim personellerinin eşlik ettiği öğrencilere yemek, internet, ısınma, barınma, yurt başvurularının nasıl gerçekleştiği, yurtlarda gerçekleştirilen geziler, turnuvalar, konferanslar, kurslar ve atölye çalışmaları hakkında bilgi verildi. 
Eğitim atölyelerini, konferans salonunu, has odayı, genç ofisi, yurt odalarını ve yemekhaneyi gezen öğrenciler, yurtta sunulan olanakların gayet yeterli olduğunu, devletin gücünü ve imkanlarını hissettiklerini ve çok memnun kaldıklarını dile getirdi.
Lise öğrencileri, “İnşallah seneye üniversiteyi kazanarak biz de bir GSB yurduna yerleşiriz ve bu imkanlardan faydalanırız” ifadelerini kullandı.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, üniversite adaylarından oluşan öğrenci gruplarına GSB Yurtlarının tanıtımının yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

AdminAdmin