MUĞLA
Giriş Tarihi : 06-01-2023 23:48

METİN ŞENTÜRK MUĞLA GSB YURTLARINDA GENÇLERLE BULUŞTU

METİN ŞENTÜRK MUĞLA GSB YURTLARINDA GENÇLERLE BULUŞTU

METİN ŞENTÜRK MUĞLA GSB YURTLARINDA GENÇLERLE BULUŞTU

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün "Genç Bakış Açısı Programı" kapsamında, Muğla'daki GSB yurtlarında barınan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 
Turgutreis Öğrenci Yurdu konferans salonunda düzenlenen programda, öğrencilere söyleşi ve konser düzenleyen Şentürk, gençlerle sohbet ederek, hayat tecrübelerini paylaştı ve onları sahneye davet ederek beraber şarkılar söyledi.
Programa Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu telefon bağlantısı ile katılarak gençlere seslendi. 
Bakan Kasapoğlu, "İyi akşamlar diliyorum sevgili gençler. Yurtlarımız hem bir yuva hem de kültür, sanat, sporun ana merkezleri oluyor. Bu noktada Metin Şentürk'ün ayrı bir yeri var. Metin beye ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni yılda sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum sevgili gençler. İnşallah Muğla’ya gelince de bir araya geleceğiz." dedi.
Programa Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Program sonunda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, sanatçıya Muğla’ya özgü yöresel ürünlerden oluşan bir hediye sepeti ve çiçek takdim etti. 
İl Müdürü Açıkbaş, "Bütün öğrencilerim adına Muğla adına sizleri burada ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin