MUĞLA
Giriş Tarihi : 20-11-2022 16:52

Ak Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Fethiye Ve Burdur Altın Yaylada Ziyaretlerde Bulundu.
Milletvekili Demir Programına Sabah Erken Saatlerde Fethiye Pazarını Ziyaret Ederek Başladı. Pazar Esnafından Hem Alışveriş Yaptı Hemde Esnafla Sohbet etti. Demir Daha Sonra Fethiye Sahilde Bulunan Denizatı Restoranda Kahvaltıda Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk , Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Dingeç , Serap Ülkü Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir Ve Serap Ülkü Medya A.Ş Danışmanı Serdar Cemal Süzeroğlu İle Bir Araya Geldi. Kahvaltı Sonrası Serap Ülkü Özdemire Süpriz Bir Doğum Günü Kutlaması Yapıldı. Demir Daha Sonra Fethiye İlçe Teşkilatında İlçe Yönetimi Ve Muhtarlarla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinledi. Demir Programına Burdur Altın Yayladaki Ziyaretlerle Devam Etti. Demir Burdur Altın Yayladaki Programıyla İlgili Şu Açıklamayı Yaptı. Şehir Buluşmaları 2023 programımız kapsamında Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle Burdur’umuzun Altınyayla (Dirmil) ilçesindeydik.
Özünü korumuş, birbirine ve devletine sımsıkı bağlı Burdurlularla beraberdik.
Belediye Başkanımız Ahmet Serttaş ve İlçe Başkanımız Ahmet Sipahi’yle birlikte belediyemiz, teşkilatımız sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız, kadın girişimi kooperatiflerimiz, üretim tesislerimiz ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik.
Dirmil’de iktidara gelişimizin 20’inci yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize duyulan güven çok daha yüksek ve heyecan ilk günkünden daha fazla dorukta.
İşte bu azim ve kararlılık, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakımızı çok daha güçlü biçimde yeniden yükseklere taşıyacak. dedi

AdminAdmin