BODRUM
Giriş Tarihi : 10-11-2022 15:07

BODRUM’A HUZUREVİ KAZANDIRILMASINI İSTEDİLER

Bodrum Güçbirliği Derneği, Bodrum’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan huzur evinin bir an önce ilçeye kazandırılması için çağrı yaptı.

BODRUM’A HUZUREVİ KAZANDIRILMASINI İSTEDİLER

 

 

Bodrum’un en önemli eksikliklerinden biri olan huzur evi için Bodrum Güçbirliği Derneği bir çağrı yaptı. Yaklaşık 1,5 yıl önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında bir protokol yapılmış ve Ortakent Yahşi’de bulunan 11 dönümlük alan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na tahsis edilerek, bu araziye huzur evi yapılacağı duyurulmuştu. Önceki yıllarda Bodrum Belediyesi’nin de huzur eviyle ilgili bazı çalışmaları olmuş, ancak bugüne kadar somut bir çalışma ortaya çıkmamıştı.

 

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, huzur evinin Bodrum için acil ihtiyaçlardan biri olduğunu söyleyerek; “Bodrum’da bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi çok yaşlı vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımız çok kısıtlı imkanlarla hayatlarını idame ettirmeye çalışıyor. Bu vatandaşlarımızın barınma ve bakım sorunu büyük ihtiyaç. Geçici çözümlerle birşeyler yapılmaya çalışılsa da maalesef Bodrum’da huzur evi büyük bir ihtiyaç haline geldi. 1,5 yıl önce 2 bakanlığımızın girişimi bizleri heyecanlandırdı. Ancak projede son durum ne, Bodrum’a huzur evi ne zaman yapılacak bilmek istiyoruz. Ayrıca belediyelerimizden de bu yönde bir çalışma bekliyoruz. Bodrum’a huzur evi yapımı kesinlik kazanınca eminiz ki hayırsever Bodrumlular çok yardımcı olacaklardır. Biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

AdminAdmin