FETHİYE
Giriş Tarihi : 23-01-2023 16:40

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPORDAN BİR GALİBİYET DAHA

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grupta mücadele eden Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, 22 Ocak Pazar günü Beşkaza Spor Salonu’nda Aydın takımı Gencelli İdman Yurdu ile karşılaştı.  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da destek verdiği karşılaşmayı Lokman Hekim Zirve Spor 3-0 alarak sahadan galip ayrılan takım oldu.

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPORDAN BİR GALİBİYET DAHA

 

Maçın setleri 25-10, 25-11 ve 25-18 skorla tamamladı.Kulüp kurucusu ve baş antrenörü Ali Elmadibi; yeni transferlerle takımın gücünü arttırdıklarını belirterek ligin sonuna 2 hafta kaldığını ancak zorlu yolun bundan sonra başlayacağını ifade etti. Elmadibi: ‘Ligin sonuna gelmek üzereyiz. Bu yolda playoff’lara kalma hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Çalışmalarımızı bundan sonra daha da arttırarak bir sonraki amacımız olan playoff başarılarına doğru ilerlemek istiyoruz. Bu yolda özellikle bize her daim destek veren Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya çok teşekkür ederiz. Kendisi bugün karşılaşmaya gelerek bizleri onurlandırdı. Önümüzdeki hafta deplasmanda Söke Belediye Saldos ile karşılaşacağız. 12 Şubat Pazar ünü ise Beşkaza’da evimizde gerçekleşecek son maçımızda Aydın Gençlik Hizmetleri ile oynayacağız. Tüm Fethiyeli sporseverleri 12 Şubat Pazar günü stada bekliyoruz, son haftamızda tribünleri doldurmak istiyoruz.’

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü takımını tribünde destekleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca maç sonunda galibiyeti tebrik ederken şu değerlendirmelerde bulundu: ‘Bugün Lokman Hekim Zirve Spor Kulübünü desteklemek üzere Beşkaza Spor Salonundayız. Takım bugün önemli bir virajı 3-0’lık net bir skorla aştı. Önümüzdeki süreçte zaten takımın garantilediği Playoff maçları gerçekleştirilecek. Ben tüm voleybol sever vatandaşlarımızı önümüzdeki süreçte yapılacak playoff maçlarında Lokman Hekim Zirve Spor Kulübünü desteklemeye davet ediyorum. Playoff maçlarının nerede yapılacağı belli değil ama ben de bir voleybol sever ve eski bir voleybolcu olarak kızlarımıza destek veriyorum. Fethiye’yi temsil eden Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’müzü maddi ve menevi olarak hep beraber destekleyeceğiz ve onları asla yalnız bırakmayacağız. 1. Lig yolunda Fethiye’nin Sultanlarına yolculuklarında başarılar diliyorum. Hep beraber tek yürek, tek yumruğuz. Tekrar takıma başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin