MİLAS
Giriş Tarihi : 06-11-2022 17:40

GELECEĞİN GÖNÜLLÜLERİNE KIZILAY TANITILDI

Türk Kızılay Milas Şubesi, Kızılay Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında, ilçemizdeki birçok ilkokulu ziyaret ederek, geleceğin ‘İyilik Neferleri’ne Kızılay’ın faaliyetlerini tanıttı.

GELECEĞİN GÖNÜLLÜLERİNE KIZILAY TANITILDI

 

 

Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş ve arkadaşlarının yanı sıra gönüllü üniversite öğrencilerinin de katıldı etkinlik kapsamında; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Gümüşlük Anaokulu, Sakarya İlkokulu, Selimiye İlkokulu, Özel Özge Anaokulu, Özel İMİ İlkokulu, Milas Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu, Özel Final Ortaokulu ve Özel Sınav İlkokulları ziyaret edildi.

Şube Başkanı Güneş; “Kızılay Gönüllü Kamplarımızın filmlerini, çizgi filmi ve Kızılay Haftası Eğitim slaytını izleterek, Kızılayımızın faaliyetleri hakkında çocuklarımıza bilgilendirmeler yaptık.

Öte yandan hafta kapsamında Portakal Kreş Anasınıfı öğrencilerimiz de kurumumuzu ziyaret ettiler. Meraklı minik kızılaycılarımıza da teşekkür ediyoruz.

Geleceğin Kızılaycıları, Kızılay’ın temel ilkelerini ve kurumsal değerlerini samimi olarak benimseyen, içselleştiren, tutum, davranış ve hizmetlerine yansıtan, insan ıstırabını dindirmek için fedakârca hizmet üreten ‘iyilik neferleri’dir. Kızılay Haftası da Kızılaycılık ilke ve değerlerini ülke genelinde yaygınlaştırarak yeni iyilik neferlerini topluma kazandırmayı hedefliyoruz” diyerek, Kızılay Haftası kapsamında Kurumu ziyaret eden Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas KYK Müdürü Serkan Acarsoy’a ve gönüllü üniversite öğrencileri de teşekkür etti.

AdminAdmin