FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-01-2023 13:36

Ramazan Kaşlı “Bölgemizdeki Yetiştiricilik Yapan Arkadaşlarımıza Örnek Olduk”

Kaşlı Et İşletmesi Sahibi Ramazan Kaşlı; firmasının 11. kuruluş yıldönümünde Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte hem 11. Kuruluş yıldönümü hem de 933,5 kilogramlık dana ile kırılan Türkiye rekoru kutlandı

Ramazan Kaşlı “Bölgemizdeki Yetiştiricilik Yapan Arkadaşlarımıza Örnek Olduk”

. Kaşlı Et firmasının Çalış Barış Manço Bulvarındaki mağazasında gerçekleşen etkinlikte, geçtiğimiz günlerde Türkiye rekoru kıran Arap isimli boğanın etinden yapılan et ürünleri de ikram edildi. Kaşlı Et Sahibi Ramazan Kaşlı, Bağlıağaç Mahalle Muhtarı aynı zamanda rekortmen boğanın yetiştiricisi Yücel Özdemir ve basın mensuplarının yer aldığı yıldönümü kutlaması samimi sohbet havasında içersinde gerçekleşti. 

“BÖLGEMİZDEKİ YETİŞTİRİCİLİK YAPAN ARKADAŞLARIMIZA ÖRNEK OLDUK”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaşlı Et işletmesi kurucusu ve sahibi Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada “11. yılımızı kutlamak üzere burada toplandık. Geçtiğimiz günlerde Türkiye rekoruna imza attığımız, Arap isimli dananın etinden siz basın mensuplarımıza ikram etmek istedik. Davetimize katılan basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Kaşlı Et olarak her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. Basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir’de  yaptığı açıklamada “geçtiğimiz günlerde Türkiye rekorunu gerçekleştirdik. Rekorumuzu noterlikten de tescil ettirdik. Arap isimli boğayı ben yetiştirdim ve Ramazan Kaşlı’ya satışını yaptım. Hem rekor hem de 11. yıldönümü vesilesiyle basın mensubu arkadaşlarımız ile buluşmak istedik. Sizler bölgemizin haberlerini en iyi şekilde kamuoyuna aktarıyorsunuz. Ev sahipliğinden dolayı da Ramazan Kaşlı’ya çok teşekkür ediyorum. Türkiye rekorunun ülkemize gelmesinde ailemin büyük bir emeği var. Bu anlamda bölgemizdeki yetiştiricilik yapan arkadaşlarımıza örnek olmuşuzdur. 933,5 kilogram karkas et rekorumuzu geçen arkadaşımızı da ilk ben tebrik edeceğim” dedi. “Ülkemizin Birçok Yerinden Arayan Oldu” diyen Muhtar Özdemir, “Basın mensupları ve bizler de bir aile gibiyiz. İnşallah sizlerin aracılığıyla başka arkadaşlarımıza vesile olabileceğimizi düşünüyorum. Haberin yayınlanmasının ardından ülkemizin birçok yerinden arayan oldu. Teşekkür ettiler ve nasıl bir besleme yöntemi izlediğimi sordular. Ben bu yöndeki tecrübelerimi paylaştım” dedi.

AdminAdmin