FETHİYE
Giriş Tarihi : 25-12-2022 18:05   Güncelleme : 25-12-2022 18:13

Milletvekili Demir, Fethiye’de gençlerle bir araya geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Fethiye ilçesinde “İlk Oyum AK Parti’ye” programı kapsamında gençlerle buluştu.

Milletvekili Demir, Fethiye’de gençlerle bir araya geldi


Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere çok güvendiğini, bunu her yerde söylediğini kaydetti.
Seçimde gençlerin belirleyici olacağını dile getiren Demir, “Allah’ın izniyle 2023 seçimlerin Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oyla devletin başında göreceğiz. 6’lı masa dedikleri ve altının tamamen boş olduğu bir masada aylardan beri toplanıyorlar. Bütün millet görüyor. Buradan bir şey çıkar mı? Bakın şimdiden bunlar birbirine çelme atmaya başladı.” Diye konuştu.
Milletvekili olarak değil devletine, bayrağına, toprağına bağlı bir vatandaş olarak konuştuğunu ifade eden Demir, ülkenin geleceğinin Recep Tayyip Erdoğan’dan geçtiğini vurguladı.
Devlet Bahçeli’nin hiçbir beklentisi olmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüdüğünü belirten Demir, şöyle:
“Allah ondan da razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşümüzü kimse engelleyemez. Şu anda çok iyi bir yoldayız. Sakın zerre biz moral bozukluğunuz olmasın. Herkes neyin ne olduğunun farkında. Savunma sanayinde yapılan hamleler karşısında tüylerim diken dikene oluyor. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye nerden nereye geldi.”
Programa, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Yeni Seçmen Ege Bölge Koordinatörü Rahmi Can Şeşen, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kaplan ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil katıldı.

AdminAdmin