MİLAS
Giriş Tarihi : 06-01-2023 11:07

VALİ ORHAN TAVLI MİLAS’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Milas ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini yetkili makamlara ileten ve takibini yapan, demokratik sistemin vazgeçilmez paydaşları olan muhtarlarımız ile bir araya geldi.

VALİ ORHAN TAVLI MİLAS’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ


 

Toplantı açılışında yaptığı konuşmada muhtarlara Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi veren Muğla Valisi Orhan Tavlı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Muğla Valiliğinin muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

 

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının Eğitim’den Sağlığa ihtiyaç duyulan her alanda Muğla’mıza destek olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı şimdiye kadar Milas’ın 60 mahallesinde parke çalışması yapıldığını, mahallelerin ihtiyacına göre parke çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

Milas’ta 6 arkeolojik kazı çalışmasında aralarında Arkeolog, Sanat Tarihçisi, Restoratör, Mimar gibi uzman personelin ve kazı işçilerinin olduğu 100’ün üzerinde personelin istihdamının 12 ay boyunca desteklendiğini, Milas’ın tarih ve kültür turizmine katkı sunulduğunu ifade eden Vali Orhan Tavlı, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının ayrıca Milas’ta yürütülen tarımsal projeleri de desteklediğini söyledi.

 

Devletimizin yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerinin son yıllarda daha da arttığını söyleyen Vali Orhan Tavlı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın sahada aileleri ziyaret ederek ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiğini ve devletin şefkat elini uzattıklarını belirterek muhtarlardan mahallelerindeki ihtiyaç sahibi aileleri anında iletmelerini, ihtiyaç sahibi ailelere devletin daha hızlı sahip çıkmasına vesile olmalarını istedi.

 

Konuşmaların ardından, mahalle muhtarları söz alarak, mahalleleriyle ilgili ihtiyaç, talep ve önerilerini dile getirdiler.

 

Toplantının sonunda bir değerlendirmede bulunan Vali Orhan Tavlı, dile getirilen ihtiyaç talep ve önerilerin mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gayret gösterileceğini vurguladı.

 

Toplantının son derece faydalı olduğunu ve verimli geçtiğini vurgulayan muhtarlar, yakın ilgisi nedeniyle Vali Orhan Tavlı’ya teşekkür etti.

AdminAdmin