Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş; “Desteğim Hüseyin Nizamoğlu’nadır”

YEREL SEÇİM - 27-03-2024 17:13 160 kez okundu.

Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş; “Desteğim Hüseyin Nizamoğlu’nadır”

 

Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş, yaptığı açıklama ile İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’nu desteklediğini bildirdi.

Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş, 31 Mart Yerel Seçim sürecinde desteğinin, İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu’ndan yana olduğunu açıkladı.

“HÜSEYİN NİZAMOĞLU ARKADAŞIMIZ SEÇENEK OLDU”

Gümüş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yereldeki iktidar partisinin başarısızlığı ile geneldeki iktidar partisinin başarısızlığı ve ülkeyi birlikte getirdikleri durum ortada.
Birisi kesin kazanılacak toplumundan ve bizlerden kabul gören adayları tercih etmeyip, kent suçlarına karşı durmak yerine, ellerini ovuşturup boşalan koltuğa ben oturayım diye göz yummuş adayları tercih etmiş, diğeri de yerelde güçlü adayları varken ithal adayları tercih ederek, sözde iddialı görünüp, kendini iktidarda tutan sarı muhalefetin kıyılarda oyalanmasına müsaade etmeyi amaçlayan, iktidar olmak istemeyen belediyeciklerinde oyalanan, mutlu azınlığı yeterli bulanlara karşı, değişim yerelden başlayacak.
Bu seçimlerde sandığa gitmeyecek olan Menteşe yerelinde, bizlere Hüseyin Nizamoğlu arkadaşımız seçenek oldu. Mücadelemizde, her eylemimize muhabir gönderen, her eylemimizi tarafsız haber yapmaktan geri durmayan Yenigün Gazetesi sahibi arkadaşıma başarılar diliyorum. Desteğim kendisinedir. Başaracağız.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YAYMAN: BU BAŞARI HATAY’IN BAŞARISIDIR

YAYMAN: BU BAŞARI HATAY’IN BAŞARISIDIR

04-04-2024 - YEREL SEÇİM

Datça'nın Dikkat Çeken Muhtarı Sosyal Medya'yı Salladı

Datça'nın Dikkat Çeken Muhtarı Sosyal Medya'yı Salladı

03-04-2024 - YEREL SEÇİM