Kendini bilerek mi darp ettirdi ?

GÜNCEL - 02-06-2023 14:22 1804 kez okundu.

Kendini bilerek mi darp ettirdi ?



Dalaman bölgesinde internet üzerinden kurduğu haber sitesiyle gazetecilik adı altında bölgedeki bazı işadamlarına şantaj yaparak haksız kazanç temin ettiği iddialarıyla gündeme gelen Metin Gire, şimdi de darp olayıyla gündemde. 
Daha önce hakkında olumsuz haberler yaptığı işinsanı M.T’nin de bulunduğu bir eğlence mekanında iş insanının masasında bulunan bazı kişilere küfredip, bilerek kendisini darp ettirdiği ve bu olayı kamuoyunda bir kazanıma dönüştürmek için kendi sözde haber sitesinde paylaşımlarda bulunduğu ileri sürülen Metin Gire’nin jandarmaya verdiği ifadesi ortaya çıktı.  
KÜFREDEREK TAHRİK ETMİŞ 
Sahibi olduğu haber48 isimli haber sitesiyle gazetecilik yaptığını iddia eden Metin Gire isimli şahsın Dalyan’da bir eğlence mekanı çıkışında darp edildiğini iddia ederek Jandarmaya ifade verdiği ortaya çıktı. 
Darp olayının habercilik yaptığı için meydana geldiğini iddia ederek, kendi haber sitesinde paylaşımlarda bulunan Metin Gire’nin aslında mekanda eğlenen başka kişilere küfrettiği için darbedildiği ortaya çıktı. 
UMUT GÜLŞAT: "BİLEREK KENDİNİ DARBETTİRDİ"
Olayın taraflarından biri olan Umut Gülşat isimli şahıs jandarmaya verdiği ifadesinde Metin Gire’nin küfür ederek kendilerini tahrik ettiğini ileri sürdü.
Gülşat, ifadesinde şunları kaydetti: “Saat 23 sularında arkadaşım olan Mustafa Akyıldız ile masadan kalkarak sigara içmek için işletmenin önüne çıktık, sigara içtiğimiz esnada işletmenin içinden kafası kel, uzun sakallı orta yaşlarda bir erkek şahıs ile yanında bulunan bir kadın dışarı çıktılar. Erkek şahıs bize dönerek 'Sizin ananızı ….' Şeklinde bize ağır küfürler etti. Bize söylenmiş bir küfür olduğu için biz de şahsın peşinden gittik, taksi durağının orada şahsın arkasından 'Sen o küfrü bize mi söyledin' diye yüksek sesle sordum. Şahıs işaret parmağını bize göstererek 'Size söyledim lan O…. Çocukları, siz göreceksiniz' diyerek hakaretlerine devam etti. Ben o anda şahsı yakalamak için peşinden koştum, Şahıs bize Shell Petrol içerisine çekti. Shell Petrol önünde şahsa çelme taktım o da düştü. Ben de yumruk atma suretiyle şahsa vurdum. Ben bu şahsın ismini jandarmada öğrendim, kendisini tanımam, onun da beni tanıdığını düşünmüyorum.”
MUSTAFA AKYILDIZ: "BU OLAY BİZE KÜFREDİLDİĞİ İÇİN VUKU BULMUŞTUR"
Darp olayının taraflarından Umut Gülşat gibi Mustafa Akyıldız da jandarmaya verdiği ifadesinde konunun kesinlikle bir azmettirme mevzusunun olmadığını belirtti. 
Olay hakkında bilgi almak için kendisine ulaştığımız Mustafa Akyıldız, “Metin Gire isimli şahıs bu konuyu kendi lehine çevirmek ve küfürle tahrik hususunu gündemden uzak tutmak için bunun başka biri tarafından azmettirildiğini ileri sürüyor. Oysa bu konu kesinlikle bir azmettirme değildir ve olay esnasında bize yapılan küfürleri hazmedemediğimiz için vuku bulan bir olaydır” dedi. 
HAKKINDA BİRÇOK DAVA VE ŞİKAYET OLDUĞU İLERİ SÜRÜLÜYOR 
Metin Gire isimli şahsın gazetecilik adı altında bir çok iş insanına şantaj yaptığına yönelik dava ve şikayetlerin olduğu ileri sürülürken bu olayın Gire’nin ilk vukuatı olmadığı da dile getirilen hususlar arasında.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Muğla'da kuvvetli rüzgar ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Muğla'da kuvvetli rüzgar ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

20-04-2024 - GÜNCEL

2024 ORMAN YANGINLARI TATBİKATI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024 ORMAN YANGINLARI TATBİKATI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20-04-2024 - GÜNCEL