Ailos Zeytin, Ankara’da Milas’ı Temsil Etti

MİLAS - 28-02-2024 09:27 240 kez okundu.

Ailos Zeytin, Ankara’da Milas’ı Temsil Etti


Ankara Kahvaltı Fuarı 2024, Altınpark Expo Center’da kahvaltı tutkunlarını unutulmaz bir lezzet yolculuğu için ziyaretçilere kapılarını açtı. Milas’ın gururu Ailos Zeytin, Avrupa Birliği Coğrafi İşaretli Milas Zeytinyağı ve Zeytin Çeşitleriyle Ankara’da Milas’ı temsil etti.
Ankara Kahvaltı Fuarı 2024, Altınpark Expo Center’da gerçekleştirildi. Zirve Fuarcılık organizasyonu ile düzenlenen fuar, dört gün boyunca 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluştu.
Bu yılki fuar, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden gelen katılımcılarla zenginleşti. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetleri ve coğrafi işaretli ürünler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Ankara Altınpark Kahvaltı Fuarı’na katılarak Milas’ı en iyi şekilde temsil eden Ailos Zeytin, sektördeki iddiasını sürdürdü. Ziyaretçiler, Milas Zeytinyağı’nın eşsiz lezzetini ve sağlıklı üretim anlayışını yakından deneyimlerken, Ailos Zeytin’in el yapımı zeytin çeşitlerini ve kusursuz zeytinyağını da keşfetme fırsatı buldular.
Ailos Zeytin yetkilisi Şeref Karaca, “Ailenizin Zeytinyağı sloganını her daim yaşatacağız. Kalite, gelenek ve sağlıklı üretim anlayışını bir arada sunan Ailos Zeytin, gelecek dönemde de sektörde öncü olmaya devam edecek. Ailos Zeytinyağı, Avrupa Birliği’nden coğrafi işaret alarak kalitesini tescilledi. Bu gurur verici başarıyla ön plana çıkan Ailos Zeytin, organik temiz üretim prensipleriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Milas Belediyespor Kuşadası’nda Sahaya Çıkıyor

Milas Belediyespor Kuşadası’nda Sahaya Çıkıyor

26-04-2024 - MİLAS

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural Milas Kaymakamını Ziyaret Etti

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural Milas Kaymakamını Ziyaret Etti

26-04-2024 - MİLAS