MİLAS
Giriş Tarihi : 28-10-2023 18:31

"100 Yıl 100 Kahraman" Oyunu Sahnelendi

"100 Yıl 100 Kahraman" Oyunu Sahnelendi

Milas Belediye Evlendirme Salonu'nda Milas Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan "100 Yıl 100 Kahraman" adını taşıyan tiyatro gösterisi büyük bir coşkuyla sahnelendi.
Bu unutulmaz etkinlik, Cumhuriyetimizin 100. yılına adanmış bir hediye olarak, Milaslı sanatseverlerle buluştu. Gösteri, Türkiye'nin kahramanlarını, Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar olan dönemdeki çeşitli figürleri ve anıları canlandırarak izleyicilere duygusal anlar yaşattı.


Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir "100 Yıl 100 Kahraman" tiyatro gösterisi ile ilgili bilgi vererek; “ Zaman çok dardı ancak ben arkadaşlarıma yetiştirebilecekleri hususunda güveniyordum. Tüm arkadaşlarımız, etkinliğin gerçekleşmesine önderlik etti ve başarılı bir organizasyon ortaya koydu. Sahneye konan tiyatro gösterisi, izleyicileri büyülerken, Cumhuriyetin yüzüncü yılına yakışır bir şekilde anlam ve coşkuyu bir araya getirdi. Bu özel gösteriyle Türk tarihine, kültürüne ve Cumhuriyetimize olan bağlılıklarını bir kez daha hissetti. Milas Gençlik Merkezi, "100 Yıl 100 Kahraman" tiyatro gösterisiyle, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü anlamlı bir şekilde kutlama fırsatı sundu.
Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. Milaslılar, Cumhuriyetimizin bu önemli dönümünü kutlarken, "100 Yıl 100 Kahraman" tiyatro gösterisi ile bir kez daha bir araya geldi ve unutulmaz bir geceye imza attılar” dedi.

AdminAdmin