SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 06:33

27. Dönem CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'dan Açıklama

27. Dönem CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'dan Açıklama

27. Dönem CHP Muğla  Milletvekili Burak Erbay açıklamalarda bulundu. Erbay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi 

Çok değerli dostlarım;

Ülkemizin geleceğini çok yakından ilgilendiren yerel seçimler ile ilgili olarak aday belirleme sürecinin sonuna geliyoruz.

Türkiye genelinde tespit edilmeyen bazı ilçe belediye başkan ve meclis üyesi adaylarının belirlenmesi ile süreç tamamlanacaktır. 

Bu yerel seçim süreçinde hepinizin çok yakından bildiği gibi, 45 yıllık hayatımda edindiğim tecrübeyi ve birikimi sevdam Muğlam’a hizmet etmek için elimi taşın altına koyarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldum. 
Çünkü Muğla’ya dair hayallerim vardı.

CHP Parti Örgütü içerisinde yetişmiş bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak adayların önseçim ile belirlenmesi arzumu her ortamda dile getirdim.

CHP PM’nin geçen hafta açıklanan karar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras olarak belirlenmiştir.

Aday belirleme sürecinde Muğlamızda yapılan anketlerde Sayın Ahmet Aras Başkanımız’ın 1. sırada çıkması etkili olmuştur. 

Yapılan bu anketlerde şahsımında 2. çıkması sebebiyle önümüzdeki süreçte görevlendirebileceğim bilgisi tarafıma verilmiş, yapılan son PM kararı ile bu yönde bir değerlendirme yapılmamıştır. 

Bu son iki PM toplantısı arasındaki gelişmeler Genel Merkezimizin taktirindeki konular olduğu için çok değerli hemşehrilerimin ve partili dostlarımın  yoğun telefon aramalarına cevap veremediğim için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.

Bundan sonra yine çok sevdiğim, Dünya Cenneti Muğlamda hayatımı devam ettireceğim ve iyi günde, kötü günde siz Muğlalı hemşehrilerimin, ve dostlarımın yanında olmaya devam edeceğim.

Muğlamıza hizmet için ve Ülkemizin M.Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş muasır medeniyet seviyesine ulaşma noktasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şahsıma ne görev düşerse hazır olduğumu bir kez daha tekrarlamak istiyorum.
#SevdamMuğla

AdminAdmin