GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 16:31

Adaylık açıklaması kalabalık görünsün diye belediyeden personel talep etmiş...

Adaylık açıklaması kalabalık görünsün diye belediyeden personel talep etmiş...

Adaylık açıklaması kalabalık görünsün diye belediyeden personel talep etmiş...

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Demir'in, açıklama programının kalabalık görünmesi için belediyeden personellerinin katılmasını talep ettiği iddia edildi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Aralik 2022'de görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıklama kararı aldı.
İddiaya göre; Demir adaylık açıklamasını kalabalık göstermek için Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediyesinden personellerin açıklama programına katılmasını talep etti.
ÇALIŞAN İSTEN ÇIKARILDI İDDİASI 
Talebin iletildiği birim görevlisinin, personel izninin Muğla'dan alması gerektiğini belirttiği için işten çıkarıldığı ileri sürüldü.
Olayın ardından CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır'ın kendi yeğenini belediyede işe aldırdığı ve CHP'nin tüm etkinliklerine hizmet etmeleri için personeli çağırdığı da iddia edildi.
Ayrıca, İlçe Başkanı Daydır'ın, ilçe teşkilatını ve kahvedeki tüm kişileri otobüslerle Fethiye'ye getirerek, Demir'in aday adaylığı açıklamasını kalabalık göstermeye çalıştığı, çeşitli derneklere de bu konuda baskı uyguladıkları da öne sürüldü.
"TANAL'A GÜVENİYORUM"
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Fethiye Beşkaza Meydanı'ndan daire almasına vesile olan Mehmet Demir'in, Tanal'a güvendiğini her yerde açık açık dile getirdiği de gelen iddialar arasında yer aldı.

AdminAdmin