ORTACA
Giriş Tarihi : 07-05-2023 14:25

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarını Ortaca ve Dalaman İlçelerinde sürdürdü.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

14 Mayıs seçimleri için saha çalışmalarına devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ortaca’da sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde AK Parti Muğla Milletvekili 3. Sıra Adayı Eylem Tan, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve AK Parti Ortaca ve Seydikemer İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Ortaca İlçesinde sanayi esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Yakup Otgöz, tek tek notlarını aldı.

Sanayi esnafından büyük teveccüh gördüğünü ifade eden Otgöz, 14 Mayıs Pazar Günü yapılacak seçimlerde Muğlalıların tarih yazacağını söyledi. Otgöz; “Ortaca’da sanayi esnafımızı bizi tüm samimiyetleriyle karşıladı. Esnafımızın, vatandaşlarımızın bizlere olan güveni tam. Bunun karşılığını 14 Mayıs’ta alacağımıza inanıyorum. Sahada yaptığımız çalışmalarda Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan ilgi çok fazla. İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden Başkan yapıp, Muğla’da da en fazla Milletvekilini çıkaracağız” dedi.

Ortaca ilçesindeki ziyaretlerin ardından Dalaman İlçesini ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’u makamında ziyaret etti. Yakup Otgöz’e Dalaman İlçesindeki ziyaretlerde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli de eşlik etti. Dalaman Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Yakup Otgöz, Muhammet Karakuş’a çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz'un Kuzeni Salih Şimşek ve Bensu Altınok’un nikah merasimine katıldı. Otgöz, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

AdminAdmin