FETHİYE
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:04

AK Partili Kovancı “Karaca ve Ekibi Türk Bayrağımızı Kirli Siyasetine Alet Etmiştir”

AK Partili Kovancı “Karaca ve Ekibi Türk Bayrağımızı Kirli Siyasetine Alet Etmiştir”

AK Partili Kovancı “Karaca ve Ekibi Türk Bayrağımızı Kirli Siyasetine Alet Etmiştir”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı,  “Toplumun en büyük değerlerinden bir tanesi de Türk Bayrağıdır. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve ekibi gerçekleştirdiği olayla, üzerinde binlerce gazi ve şehidimizin kanı bulunan  şanlı Türk Bayrağımızı  kirli siyasetine bulaştırmıştır” dedi. 
Geçtiğimiz hafta sonu ilçenin farklı noktalarında bulunan aydınlatma direklerine Türk Bayrağımızın üzerine adını, soyadını ve Fethiye Belediyesi logosunu bastıran Fethiye Belediye Başkanı Alim  Karaca’ya, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı tepki gösterdi. Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ve ekibinin Türk Bayrağını siyasete alet ettiğini belirten Kovancı, Karaca ve ekibinin yapılan yanlışı kabullenmeyerek, başka kurumların üzerine atması konusuna da ateş püskürdü. 
Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızın kolay kazanılmadığını aktaran AK Partili Kovancı, “26 Ağustos 2023 tarihinde Fethiye Belediyesi'nin de isminin üzerinde olduğu bir Türk bayrağımızın üzerine Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca'nın ismi ve altında Fethiye Belediyesi'nin logosu olan bir olay yaşanmıştır. Arkadaşlar şunu çok açık bir şekilde ifade etmemiz gerekiyor. Toplumun ortak değerleri vardır. Bunlardan en önemlisi Türk bayrağıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Dinimizdir. Ve bu gibi değerlerimiz vardır. Hiç kimse bu değerler üzerinden siyasi prim elde etme çabası içerisinde olmaması gerekir. Bu tarihte yaşanan bu olay apaçık Türk bayrağı üzerinden Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca ve Fethiye Belediyesi yönetimi siyasi rant elde etmeye kalkmışlardır. Bu bizi ve Fethiye halkını ve özellikle bu habere ulaştığı bütün kamuoyunu, çok derinden incitmiştir. Yapılan çok yanlış bir harekettir. Tabii Bu olayın hemen akabinde kaymakamlığımız ve Muğla Valimiz gerekli soruşturmayı başlatmıştır. O gece itibariyle bu bayraklar toplatılmıştır. Tabii bu saygısızlığın  kanuni boyutu vardır. Ama sadece kanunu boyutunda kalmayıp milletin vicdanında Fethiye halkının vicdanında çok derin bir yara açmıştır” dedi. 
“Karar Yüce Türk Milletinin” 
Yapılan saygısızlığı  kabullenmeyerek özür dilemek yerine , olay anından 15 saat sonra açıklama yaparak suçun kendilerinde değil, AYDEM şirketinde olduğunu açıklayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve ekibine ateş püsküren Kovancı, “Fethiye Belediyesi'nin gelmiş olduğu durumu Fethiye halkına, bizlere çok açık anlatmaktadır. O da şudur Fethiye Belediyesi tarafından bu olayın akabinde yapılan açıklamadır. Neydi Fethiye Belediyemizin yapmış olduğu açıklama bu olayla alakalı Fethiye Belediyesi'nin ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın hiçbir dahilinin olmadığı ve kendilerinden habersiz bu olayın olduğu açıklamasıdır. Arkadaşlar üzülerek ifade ediyor ki Fethiye Belediyesi hiçbir hizmete yön veremediği gibi maalesef içerisinde yaklaşık 8 yıllık, 9 yıla yakın bir belediye meclisi olduğumdan bu yana biliyorum ki hiçbir hizmete yön veremediği gibi maalesef Fethiye Belediyesini, Fethiye Belediye yönetimi belediye başkanı sayın Aylin Karaca başta olmak üzere yönetime iradesini maalesef ortaya koyamamışlardır. Bu da bu açıklamayla tamamen gün yüzüne çıkmıştır. Bu olayın ve gelişmeleri ve açıklamaların takdirini öncelikle ve öncelikle Fethiye halkına bırakıyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin