ANKARA
Giriş Tarihi : 25-08-2023 10:44

Ankara Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Ankara Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Ankara Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Ankara Ülkü Ocakları Başkanı olarak atandı.

 


 Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı binasında devir teslim sonrası, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım "Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığına Ömer Şanlı atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Abdullah Yüksel ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.
Görevi Yüksel'den devralan Şanlı yaptığı açıklamada, "Türk ve İslam bayrağının hizmetkarı olmaktan daha büyük bir makam ve mevkii düşünülemez. Mekanın ve zamanın ehemmiyeti yoktur. Yeni görevimizde de aynı şuur ve aşk ile Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak mücadelemizi sürdüreceğimi  bildirmekten mutluluk duyarım. Davamızı ve bayrağımızı hakkettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için teşkilatlarımızın her kademesiyle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Kutlu dergahımız Ülkü Ocakları vatanına ve ülküsüne sevdalı evlatlarının bulunduğu bir yuvadır. Bizler Ankara'daki  gençlerimizi bu ruh ve anlayışla 
ülkeye yararlı birer ülkücü olmaları için elimizden geleni yapacağız. Bize bu görevi layık gören Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin