MUĞLA
Giriş Tarihi : 01-03-2023 12:50

Arkeologlar Derneği Genel Kurul Yaptı

Arkeologlar Derneği Muğla Şubesi I. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Muğla Müzesi Konferans Salonunda yapıldı.

Arkeologlar Derneği Genel Kurul Yaptı

Hafta sonu gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı; Divan Heyetinin seçilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Yönetim Kurulu üyesi Selim Yiğit, Yönetim Kurulu adına Arkeologlar Derneği Muğla Şubesinin kuruluş tarihinden bu yana yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili Genel Kurul üyelerine bilgilendirici bir sunum yaptı.

Yönetim Kurulu tarafından faaliyet ve mali raporun ibra edilmesi sonrasında yeni dönem yönetim kurulu ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Seçim sonucunda yeni Yönetim Kuruluna; Selim Yiğit, İncilay Eker, Meltem Yılmaz, Tümay Doğru ve Selver Kazan seçildi. Denetim Kuruluna ise Sefa Gedik, Eylem Akyüz ve Ezgi Su Tarakçı seçildi.

Yeni yönetim kurulu, Genel Kurula katılan üyelere teşekkür ederek, en kısa sürede faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. Dernek üyelerinin dilek ve temennileri sonrasında 2023-2025 yılları arasında görev yapacak olan Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.

Yeni Yönetim Kurulu 28 Şubat’ta da ilk toplantısını yaparak görev dağılımını belirledi. Buna göre; Selim Yiğit Başkan, Tümay Doğru Başkan Yardımcısı, Meltem Yılmaz Genel Sekreter, Selver Kazan Sayman, İncilay Eker Yönetim Kurulu üyesi olarak belirlendi.

​​​​​​​

AdminAdmin