MİLAS
Giriş Tarihi : 06-02-2023 16:26

Atapark’a Yardım Tırı Konuşlandırıldı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hasara, can kaybına neden olan 7,7 büyüklüğünde depremin ardından birçok kurum ve kuruluş tarafından yardım kampanyası çalışması başlatıldı.

Atapark’a Yardım Tırı Konuşlandırıldı

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hasara, can kaybına neden olan 7,7 büyüklüğünde depremin ardından birçok kurum ve kuruluş tarafından yardım kampanyası çalışması başlatıldı. Türk Kızılayı Milas Şubesi tarafından da Atapark’a yardım tırı getirildi. Vatandaşların gıda başta olmak üzere ısınmak için malzeme yardımları bekleniyor.

Depremin yaşandığı bölgelerdeki vatandaşların öncelikli olarak battaniye, ikramlık malzeme, su, meyve suyu, kışlık kıyafet malzemelerine, bere, eldiven, mont, çorap, bot, yağmurluk, çizme, kazma, kürek, balyoz ihtiyaç duyduğunu belirten Türk Kızılay Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş:

“Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm depremzedeler için toplanacak bağışlarda siz değerli Milaslı hemşehrilerimizin destekleri büyük önem teşkil etmektedir. Atapark’a yardım tırımız gelmiştir. Tüm ülkemize geçmiş olsun” dedi.

Türk Kızılay Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş yardımseverlere bazı uyarılarda da bulundu. Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm depremzedeler için toplanacak bağışlarda siz değerli Milaslı hemşehrilerimizin destekleri büyük önem teşkil etmektedir.

Tüm Ülkemize geçmiş olsun. Bu doğrultuda; Bağış süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki gibidir:

• Kampanya kapsamında ayni ve nakdi bağış kabulü yapılabilecektir.

• Gönderilecek yardım malzemelerinin açılmamış, kullanılmamış nitelikte olması gerekmektedir.

Bağışlarınızı Milas Kızılay Şubemize getirmenizi önemle rica ederiz.

Bağışlarınız için: Ziraat Bankası Milas Şubesi IBAN: TR36 0001 0002 0500 0018 6872 88

 

 

AdminAdmin