MİLAS
Giriş Tarihi : 16-12-2023 21:33

Barış Saylak'tan Selimiye Mahallesi'ne Ziyaret

Milas'ın kucaklayıcı atmosferine katkı sağlamak amacıyla AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, seçim sürecinde mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Saylak’ın son durağı Selimiye Mahallesi oldu.

Barış Saylak'tan Selimiye Mahallesi'ne Ziyaret

Selimiye sakinleriyle samimi bir buluşma gerçekleştiren Saylak, mahallelinin beklenti ve önerilerini dinledi.

Barış Saylak, Selimiye Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, mahallenin öne çıkan ihtiyaçlarına dikkat çekti. "Milas'ın her köşesini kucaklamak ve her mahallenin öne çıkan taleplerine çözüm üretmek için buradayız" diyen Saylak, projelerini ve vizyonunu paylaşarak destek istedi.

Güçlü iletişim becerileri ve mahalle halkının karşılaştığı sorunlara duyarlı yaklaşımıyla dikkat çeken Barış Saylak, Selimiye Mahallesi sakinlerinden büyük bir ilgi gördü.

Selimiye Mahallesi ziyaretinde, Barış Saylak; ‘’Milas için çıktığım bu yolda vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinleyerek, mahalle mahalle, sokak sokak bu samimi, doğal ziyaretlerimiz devam edecekti. Selimiye’yi ne çok özlemişim. Selimiye her zaman ki gibi sıcak, samimi. Selimiye’de dostlarım bugün benden önce siz bana söylediniz; BirlikteBaşaracağızMilas’’ ifadelerinde bulundu.

​​​​​​​

AdminAdmin