SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 15-07-2023 21:32

BAŞKAN AKDENİZLİ: “15 TEMMUZ DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BIR DİRENİŞ”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “15 TEMMUZ DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BIR DİRENİŞ”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “15 TEMMUZ DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BIR DİRENİŞ”

  Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirten Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin ülkemiz için yaptığı kahramanca mücadeleyi bu Aziz Millet asla unutmayacaktır” dedi.

 

Başkan Akdenizli mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

  “FETÖ/PDY mensupları ve iş birlikçileri tarafından ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, Fethullahçı terör örgütü tarafından yapılan hain darbe girişimi karşısında halkımız sokaklara, meydanlara inerek, havalimanlarını doldurarak namluların, tankların, helikopterlerin, uçakların karşısına dikilerek bu talihsiz ve menfur girişimi engellemiştir. Bugün bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin derin hüznünü tekrar yaşarken diğer taraftan da dünyada eşine az rastlanır bir direnişe şahit olmanın gururunu yaşıyoruz.

  Kurtuluş Savaşımızda düşmana karşı silahı ile savaşarak, cepheye mermi taşıyarak, yaralı askerleri tedavi ederek, silah ve giyecek imal ederek, vatanın kurtuluşunda şehit olan Gördesli Makbule’nin kahramanlığı Asil Türk Milletinin kanına işlemiş; aynı cesaret ve özveri örneği 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı da gösterilmiştir.

  Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği ve dirliğine karşı gaflet, dalalet içinde bulunanlar ve iş birliği yapanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki, Cumhuriyeti ve milleti savunma zorunluluğu karşısında, Çanakkale’de, Sakarya’da, Büyük Taarruz’da, 15 Temmuz gecesi tüm yurtta ve halen terörle mücadelede tüm milletimizle birlikte göstermiş olduğumuz tereddütsüz mücadeleyi her gerektiğinde tekrarlamaktan kaçınmayacağız. Ülkemize, demokrasi kültürümüze, tüm değerlerimize alçakça yapılan bu ihanet girişimini bir kez daha lanetlerken, Yüce Rabbim bir daha 15 Temmuz gecesi gibi bir ihaneti Milletimize yaşatmasın.

  Yüce Türk milletinin kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un 7. yıl dönümünde, milletin cesaretiyle başarısızlığa uğratılan darbe girişimi sırasında hainlerin kurşunları ve bombalarıyla şehit düşen 251 vatandaşımızı rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

AdminAdmin