SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 11-10-2022 14:50

BAŞKAN OTGÖZ, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN OTGÖZ, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN OTGÖZ, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığındakılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın vefat eden annesi Teslime Eryılmaz için bugün saat 11.00’da Seydikemer’in Seydiler Mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri,Seydikemer Belediyesi Birim Müdürleri, Eryılmaz’ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Merhume Teslime Eryılmaz, cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi.

BAŞKAN OTGÖZ, ERYILMAZ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cenaze namazının ardından Başkan Otgöz, İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Başkan Otgöz; “İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz kardeşimizin kıymetli annesi Teslime Eryılmaz teyzemizi Seydiler Mezarlığında ebediyete uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kabri nur, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin