MİLAS
Giriş Tarihi : 22-01-2023 12:28

Başkan Tokat Projelerini Yerinde İnceliyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas ilçesinde yürütülen önemli projelerin yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Tokat Projelerini Yerinde İnceliyor

Başkan Tokat, son olarak tarihi Çöllüoğlu Hanı'nda yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Tokat: ’’Çöllüoğlu Hanı, ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerinden biridir ve belediyenin çalışmalarıyla eski günlerinin parıltısını yeniden yaşatmış olacağız.’’ dedi.

Başkan Tokat, ayrıca Milas’ın tarihsel ve kültürel olarak en önemli değerlerinden olan Baltalı kapı için hazırlanan Sokak sağlıklaştırma projesinin ilk ayağı olan sondaj çalışmalarını ve Baltalı kapı kazı çalışmalarını da yerinde inceleme fırsatı buldu.

Başkan Tokat, son olarak Esentepe Parkı'nın incelemelerinde de bulundu. Bu park, ilçemizin önemli yeşil alanlarından biridir ve kısa bir süre sonra halkımızın hizmetine açılacak. Parkın içinde oyun grupları, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile tarihi eserlerin sergileneceği camekânlı sergi alanının tamamlanmasının ardından bölge, vatandaşların ziyaretine açılacak. Başkan Tokat, Esentepe Parkı'nın halkımızın sağlıklı yaşamları için önemli bir rol oynayacağına inandığını belirtti.

AdminAdmin