MİLAS
Giriş Tarihi : 06-10-2023 15:05

Başkan Tokat’tan Bisiklet Turu Heyecanına Davet

Başkan Tokat’tan Bisiklet Turu Heyecanına Davet

Başkan Tokat’tan Bisiklet Turu Heyecanına Davet

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bu yıl 58.si düzenlenecek.

8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek, 24 takımdan 36 ülkeden 168 sporcunun katılacağı yarışlar kıyasıya bir rekabete sahne olacak.

8 gün, 8 etapta; Alanya’dan Kemer’e, Kalkan’dan Fethiye’ye, Marmaris’ten Bodrum’a, Selçuk’tan Manisa ve İzmir’e uzanan güzergâh boyunca dünyaca ünlü bisiklet sporcusunun mücadelesine sahne olacak yarışlar İstanbul-Sultanahmet etabı ile sona erecek.

Başkan Tokat’tan vatandaşlara davet…

Doğaya, tarihe uzanan, kıtaları buluşturan parkurunda dünyaca ünlü bisiklet sporcularının rekabetine sahne olacak yarışlar milyonlarca insan tarafından ilgiyle takip ediliyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da iki etabının ilçemiz güzergahından geçecek olan yarışlara tüm vatandaşlarımızı davet etti.

5. etap olan ve 12 Ekim 2023 Perşembe günü gerçekleşecek Marmaris - Yalıkavak ve 13 Ekim 2023 Cuma günü  Bodrum- Selçuk güzergahında gerçekleşecek 6. etap yarışlarına Milas’ta ev sahipliği yapacak. Vatandaşlarımızı evlerinden, balkonlarından ve yol kenarlarından bu büyük heyecanı yaşamaya davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yarışlara katılan tüm takım ve sporculara başarılar dileyerek, hatasız ve kazasız bir yarış olmasını temenni etti.

AdminAdmin