YATAĞAN
Giriş Tarihi : 01-03-2023 16:05

Başkan Toksöz’den Muhtarlara Teşekkür

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Yatağan Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek ve diğer muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, deprem bölgesine yapılan yardımlar sırasında özverili çalışmaları nedeniyle muhtarlar nezdinde tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Toksöz’den Muhtarlara Teşekkür

Başkan Toksöz, yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde yaşanan zorlu süreçte muhtarların gösterdiği özverili çalışmasını takdire şayan olduğunu ifade etti. Muhtarların, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen her şeyi yürütürken Başkan Toksöz, Muhtarlar Derneği'nin depremzedelerin yanında olduğunu göstermelerinin öneminede vurgu yaptı.

Başkan yardımcısı İsmail Kaya ise, muhtarların, depremzede vatandaşlarımızı dinleyerek çözüm üretme konusunda önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Muhtarların yerel yönetimlerini kullanmakla doğrudan iletişim kurmasına yardımcı olduğunu ifade eden Kaya, muhtarların önemini vurguladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek de, Başkan Toksöz ve Başkan Yardımcısı Kaya'ya ziyaretleri için teşekkür ederek, depremzedelerin gerekli ihtiyaçlarını karşılamakta birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AdminAdmin