YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:56

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN AYNI GÜNDE 2 MAHALLE BULUŞMASI

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN AYNI GÜNDE 2 MAHALLE BULUŞMASI


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, yoğun toplantı programlarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahalle toplantılarını tamamlayan ve ilçe merkezinde mahalle buluşmalarına başlayan Başkan Adayı Topuz, aynı günde 2 toplantı gerçekleştirdi.
Önceki gün Kırcağız Mahallesi’nde gerçekleşen ilk toplantının ardından önceden planlanan programlar çerçevesinde toplantılarına devam eden Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, programının gündüz bölümünde Ören, akşam bölümünde ise Beçin’de vatandaşlarla bir araya geldi. 
Toplantı alanı girişlerinde mahalleli gençler tarafından meşale ve sloganlarla karşılanan Başkan Adayı Topuz, vatandaşları selamladı. Başkan Topuz’a Ören Mahallesi’nde geçmiş dönem Muğla Milletvekili Zeki Çakıroğlu, geçmiş dönem Ören Belediye Başkanı Kazım Turan ve CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da eşlik ederek, gerçekleştirdikleri konuşmalarda Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a destek istediler. 
Her iki toplantı da  vatandaşların yoğun katılımına sahne oldu. Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un konuşmasını dikkatle dinleyen vatandaşlar coşkulu marşlar eşliğinde sloganlar atarak, Başkan Adayı Topuz’a destek oldular.
Destek sizden çalışma bizden... 
“Tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “31 Mart’ta yapılacak olan seçimin sonunda 5 yıl  sizlere hizmet etmek, vereceğiniz  görevi layıkıyla yerine getirmek ve  çalışmak için kararlıyız. O görev çok kutsal bir görevdir. Gece gündüz demeden 24 saat hizmet etmek için çalışacağız. Benim projelerim öncelikle en acil sorunlardan başlayacak ve o sorunları çözme konusunda kararlıyız. Bizim aldığımız siyasi terbiye  ve aile terbiyesi bizlere dürüstlük ilkesini ön plana getirmiştir. Biz dürüst çalışmaya kararlıyız. Destek sizden çalışma bizden. Seçim çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımızın bizlere ilettiği konular var. Bu konuları 31 Mart’tan sonra bir bir çözme kararlılığında olduğumuzu sizlere söz veriyoruz. Biz az laf edip çok iş yapacağız. Hizmette sınır yoktur. Biz gücü sizlerden alacağız. Fevzi Topuz’un Belediye Başkanlık makamında oturmak diye bir alışkanlığı yoktur. Ben bütün çalışmalarımı sahada yaparım. Projelerimizi kontrol ederek yaparım. Telefonum 24 saat açıktır. Belediye Başkanlığım döneminde aldığım telefon numaramı hiç değiştirmedim 35-40 yıldır kullandığım telefon numarası aynıdır. Şimdi de değiştirmeyeceğim. Her zaman vatandaşlarımız bana ulaşabilir” dedi.
31 Mart’ta sizlerden görev ve yetki istiyoruz...
Hizmetleri sizlere sunmak için kararlı olduğumu bir kez daha söylüyorum. Tarihine doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, yeşiline ve doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, gençlerimizin teknolojiyle buluşmasını sağlayacak bir belediyecilik için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Bizim çalışmalarımız insan odaklı bir çalışma olacaktır. Kıyılarımızın korunması için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Kısacası Milas için hep birlikte el ele omuz omuza çalışmak için 31 Mart’ta sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Bizleri misafir eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
Başkan Adayı Topuz konuşmasını tamamlamasının ardından  Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni üye olan partililere rozetlerini taktı. Mahallelerdeki muhtar adaylarını da kürsüye davet eden Topuz muhtarlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

AdminAdmin