YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 14-03-2024 18:05

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN BİR DİZİ ZİYARET

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’DAN BİR DİZİ ZİYARET


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Adayı Topuz’un bugünkü durağı Ören oldu. Kurulan mahalle pazarında esnafları ve vatandaşları selamlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, vatandaş ve esnafların talep ve önerilerini de dinledi. Pazar ziyaretini tamamlamasının ardından  Ören’in cadde ve sokaklarında yer alan dükkan ve mağazaları da ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Topuz, tüm esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi. Esnaflarla bir süre sohbet eden ve Ören’in çözülmesi gereken sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Topuz, beraberindeki ekibe notlar aldırdı. 
Karacaağaç Mahalle Ziyareti...
Günün büyük bir bölümünü Ören’e ayıran Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz sonrasında kırsal mahalle ziyaretlerine devam etti.  Kırsal mahalle ziyaretlerinde sona gelen ve önümüzdeki haftadan itibaren ilçemizin merkez mahallelerinde toplantılara başlayacak olan Başkan Adayı Topuz, Karacaağaç Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her mahalle toplantısında yaptığı gibi ilk olarak sözü mahalle muhtarına veren Başkan Adayı Topuz, muhtardan mahallenin sorunları ve yapılması gereken çalışmalar noktasında bilgiler aldı. ‘Destek sizden hizmet bizden’ diyerek sözlerine başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Mahallelerimizi tek tek ziyaret ederek, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Mahallelerimizde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler alarak notlar alıyoruz. Göreve geldiğimiz zaman çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız planlamalar çerçevesinde tüm mahallelerimizin eksikliklerini gidermek adına çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.  Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Oda ziyaretleri gerçekleştirildi...
Ören ve Karacaağaç mahalle ziyaretlerini tamamlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz sonrasında ilçe merkezine döndü. Başkan Adayı Topuz ilçe merkezinde Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ve Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin’i makamlarında ziyaret etti. Her iki oda başkanına da kabullerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Topuz, odalarla ortak akıl ve uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.
Başkan Adayı Topuz İftar Yemeğine katıldı...
Oda ziyaretlerini tamamlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Milas Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi Cumartesi Pazarı Yeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılarak günü noktaladı.
Başkan Adayı Topuz’a ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
 

AdminAdmin