MİLAS
Giriş Tarihi : 04-02-2023 17:35

Birlikte Çocuk Olalım Milas’ta Sahnelendi

Beran Candan’ın yönettiği ve Hayalhane 2 oyuncularının yer aldığı Birlikte Çocuk Olalım isimli tek perdelik çocuk tiyatro oyununu Milaslı minik tiyatro severlerle buluştu.

Birlikte Çocuk Olalım Milas’ta Sahnelendi

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda izleyici karşısına çıkan oyunu izleyen öğrenciler Milas Belediye’sinin katkılarıyla düzenlenen bu tür kültürel etkinliklerinin devam etmesi dileklerini dile getirdiler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ‘’Beran Candan’ın yönettiği oyunumuzu hep birlikte izledik. Buradan hem yönetmenimizi hem de Hayalhane oyuncularını tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yarıyıl tatilinin bitmesine günler kala bu tiyatro oyunuyla eğitimlerine daha motivasyonlu girerek bir nebze olsun katkıda bulunmak gurur verici’’ Başkan Tokat: ‘’Milas İçin Aşkla Diyerek yola çıktığımız ilk günden buyana belediye olarak, halkımızın kentteki kültürel faaliyetlerine erişimini kolaylaştırarak, sanat ve kültür faaliyetlerine daha fazla ilgi uyandırarak, kentteki sanatçıları desteklemeğe devam edeceğiz.’’ dedi.

 

​​​​​​​

AdminAdmin