SPOR
Giriş Tarihi : 08-05-2023 16:08

Burdur gençlik ve Spor il müdürlüğü boks Turnuvası Yapıldı

Burdur da Burdur gençlik ve Spor il müdürlüğü boks antrenörü Merve Özcan’ın organize ettiği Burdur illerarası boks müsabakası Burdur Muğla ve Denizli’nin katılımıyla gerçekleşti. Burdur boks il temsilcisi merdane Bağrıyanık ın da katıldığı organizasyonda Muğla ilimizden Marmaris Boks Akademisi Volkan Koç katıldı.

 Burdur gençlik ve Spor il müdürlüğü boks Turnuvası Yapıldı


Marmaris Boks Akademisi Boks Antrenörü Volkan Koç “ Güzel maçlar sergiledik güzel sonuçlar aldık Boks adına Muğlamızda ve bölgemizde çok güzel faaliyetler gerçekleşiyor bu organizasyonu gerçekleştiren Merve hocama ve merdane o zaman aynı zamanda sporcularıma çok teşekkür ederim” dedi. 
Muğla boks il temsilcisi Evren Arslan “ Muğla ilimiz içersinde ve komşu illerimizde içine katarak sporcularımızı yetiştirmeye çalışıyoruz inşallah gelecek dönemlerde ilçemizden ve ilimizde, bölgelerimizden daha çok milli takımda sporcu görmek ülkemizi bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıran adına Sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz Burdur il temsilcisi Merdane hocama ve Merve hocama organizasyon için çok teşekkür ederim.”dedi. 
Dereceye giren sporcular ;
Antrenör Volkan koç 
Sporcu Başar kaygusuz  1. Oldu U22 60 kg 
Sporcu Ecenaz çalık 1. Oldu 52 kg u 22
Sporcu Ulaş ercan  1. Oldu 75 kg u 22
Sporcu Nursel çatalbaş 1. Oldu 81 kg u22

AdminAdmin