MUĞLA
Giriş Tarihi : 27-06-2023 13:53

BÜYÜK SAMANLIK KOYUNA YENİ KONSEPT

BÜYÜK SAMANLIK KOYUNA YENİ KONSEPT


Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak.
Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

Fethiye’de okulun işlettiği, lise öğrencilerinin çalışarak mesleğe hazırlandığı plaj, huzur ve sakinlik isteyenler için huzur destinasyon bölümünü hizmete açıyor. Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu'nu işletme hakkı 4 yıl önce Kaymakamlıkla yapılan protokolle 20 yıllığına Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine verilmişti. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin usta öğreticiler gözetiminde çalışmaya başladığı plajda yeni düzenlemeler yapılırken, sakinlik isteyenler için huzur destinasyon bölümü oluşturuldu. İkiye bölünen plajın bir tarafında daha az müşteriye hizmet vererek, kalabalık ve gürültü istemeyenler için özel alanlar oluşturuldu. Özel hamaklardan salıncaklara, localardan özel şezlong bölümlerine kadar birçok yeniliğin yapıldığı plaj 28 Haziran Çarşamba günü hizmet vermeye başlayacak. Diğer bölümde ise yine uygun fiyatlarla kar amacı gütmeden hizmet devam edecek. 

“Turizm Sektörüne Öğrenci Yetiştiren Bir Okuluz”

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Fethiye’de Turizm Lisesi olarak turizm sektörüne öğrenci yetiştiren bir okuluz. Öğrencilerimizin verimli bir şekilde eğitim almasını sağlıyoruz. Bunu yaparken de turizmin gereği olarak, turizme çeşitlilik katmak, farklı turizm konseptleri yaratmak, yeni destinasyon alanları yaratmak için çabalıyoruz. Fethiye’de turizmin kanaat önderleri bu çalışmaları gerçekleştiriyorsa benzer çalışmaları da biz plajımızda gerçekleştiriyoruz” dedi. 

“Doğayla Bütün, Sakin Bir Alan Yaratmak İstedik”

Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Bizim plajımız 2 bölümden oluşuyor. A Kapısı dediğimiz büyük plajımızın olduğu yerde herkesin yoğun bir şekilde hizmet aldığı gerek köşklerimizden gerek şezlonglarımızdan gerek restoranımızdan gerekse grup etkinliklerinden faydalandığı bir bölümümüz var. Bu sene yeni bir konsept yaratmak istedik. B Kapısı dediğimiz küçük plajımızın olduğu yer de daha kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada, ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik.”dedi. 

“Kapılarımızı Huzur Plajımıza açacağız”

Alpaslan Selçuk, “Kapılarımızı Huzur Plajımıza açacağız. Yani sakinlik isteyen, gürültüden uzak bir şekilde denizine girip, kitabını okumak, kendince sakin bir şekilde çam ağaçlarının altında uyumak isteyen ve bu şekilde bir beklenti içerisinde olan misafirlerimizi ağırlayacağız. Küçük plajımızı 28 Ağustos Çarşamba günü açılışını gerçekleştireceğiz. Bu sene büyük samanlık plajının hizmet vermesi için başta ilçe kaymakamımız olmak üzere bütün paydaşlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin