MİLAS
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:50

CHP İlçe Örgütü Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Milas ilçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kurum, oda ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

CHP İlçe Örgütü Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milas Belediyesi'ne gerçekleştirilen ziyarette CHP Milletvekili Süleyman Girgin, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve parti üyeleri, Milas Belediye Başkan Vekili Cemil Zeybek ile görüştüler. Görüşmede ilçedeki sorunlar ve belediyenin çalışmaları ele alındı.

Daha sonra CHP heyeti, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi'ni ziyaret etti. Heyet burada dernek üyeleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

CHP'li heyet ayrıca Kadıağa Caddesi esnafını ziyaret ederek onların sorularını cevaplandırdılar. Esnafın sıkıntılarını dinleyen heyet, iktidarlarında esnafları destekleyecek projelerini anlattı.

Kırcağız ve Kargıcak Mahalleleri'nde de vatandaşlarla buluşan CHP heyeti, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. CHP Milletvekili Süleyman Girgin, yaptığı açıklamada, "Bizler CHP olarak Milas halkının sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi sunmaya devam ediyoruz. Halkımızın yanında olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz." dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin