MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-05-2023 21:08

CHP'NİN MİTİNG FİYASKOSU

CHP'NİN MİTİNG FİYASKOSU


Muğla’da CHP’nin mitingi fiyasko ile sonlandı. Bir haftadır ilan edilen Menteşe Açık Oto Pazarı’ndan dolduramama korkusuyla son gün vazgeçen CHP, “Kentin en dar sokağı” diye belirttiği “Atatürk Bulvarı” nda mitingi gerçekleştirdi. O alanı da dolduramadığı fotoğraflara ve dron görüntüsüne yansıdı. 
Miting Muğla Emniyet Müdürlüğü önündeki Atatürk Bulvarında düzenlendi. Çevre il ve ilçelerden otobüslerle Muğla’ya getirilen vatandaşlar ile bile alan dolmadığı görüldü. 
Mitingde ilk önce konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Başkaları gelince bu alan dolmuyordu, bugün sizler doldurdunuz” demesine rağmen gerçeğin öyle olmadığı gözler önüne serildi. 
Mitinge sadece 12 bin kişi katılırken, büyük çoğunluğu ise Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe ve diğer ilçelerde çalışanlarının olduğu belirtiliyor.
Öte yandan vatandaşlara hizmet için kullanılması gereken büyükşehir otobüsleri de mitinge CHP’lileri taşıdığı görülürken, Kılıçdaroğlu’nun Muğla Mitingi’nin fiyasko ile sonlandığı görüldü. Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete'de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kadem Mete "Hani ŞEHRİN En Dar Sokağıydı ? Başlığı ile yer alan paylaşımında "14 Ocak’ta Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile gerçekleştirdiğimiz toplu açılış programında ki mahşeri kalabalığı gören CHP’li yetkililer fütursuzca “Alanları dolduramamaktan korkup kentlerin en dar sokaklarını miting alanı olarak seçmek zorunda kaldığınız bu günler sizin iyi günleriniz.” demişlerdi. Mete: "Bugün gördükki bir haftadır ilan ettikleri miting alanını atar topar değiştirerek “şehrin en dar sokağı” dedikleri miting alanına taşıma kararı almışlar. Doğru bir tane işleri yok. Sabredelim bir hafta kaldı. 14 Mayıs’ta milletimiz bu kadar yalandan, iş bilmemezlikten kurtulacak. Doğru Adamla Yola Devam." Dedi.

AdminAdmin