MUĞLA
Giriş Tarihi : 03-03-2023 12:55

Datça'da Anlamlı Nikah

Datça'da anlamlı bir nikah töreni gerçekleşti. Depremde yaşadıkları kayıplarla yüzleşmek zorunda kalan Sedef ve Şevket, düğünlerini Datça'da gerçekleştirdi.

Datça'da Anlamlı Nikah

Dün akşam Dalya Resort otelinde gerçekleşen nikah töreninde, Sedef ve Şevket'in konukları da deprem mağdurlarıydı.

Nikah töreni, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar tarafından kıyıldı. Nikahın şahitleri ise polis memurları oldu. Sade ama anlamlı nikah töreninin nikah şekerlerini ise deprem mağdurları kendi elleriyle hazırladı.

Sedef ve Şevket, depremde kaybettikleri akrabalarının acısıyla yaşarken, Datça'da kıyılan nikah töreni, umut dolu bir an oldu. Nikah töreninde, Dalya Resort otel işletmecisi Süleyman Yıldız ve Datça Gönüllüleri de yer aldı.

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, nikah töreninde yaptığı konuşmada, Sedef ve Şevket'in hayatlarını birleştirmek için bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Uçar, "Bu zorlu süreçte hayatta kalmayı başardılar ve şimdi burada aşklarını evlilikle taçlandırıyorlar. Bu özel günde onlar için buradayız ve her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Depremin yarattığı acıların bir nebze olsun hafiflemesi için gerçekleşen bu anlamlı nikah töreni, Sedef ve Şevket'in hayatlarında önemli bir yere sahip olacak. Genç çifti nikaha katılan tüm misafirler ve Dalya Resort Otel işletmecisi Süleyman Yıldız ve Datça Gönüllüleri de tebrik etti.

Bizde Milas Medya Ailesi Olarak Sedef ve Şevket çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin