MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 11:00

Demir, “Yarın çok güzel olabilir, yarın çok geç de olabilir”

Önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Yarın çok güzel olabilir, yarın çok geç de olabilir” diyerek AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Demir, “Yarın çok güzel olabilir, yarın çok geç de olabilir”

Aday adaylığı programı, Milas Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlendi. Programa, AK Parti ilçe yönetimi ve partiler, muhtarlar ile STK temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olan herkese teşekkür etti. Milas’ın hizmete aç olduğunu kaydeden Çelik, bu dönem Milas’ta hizmetin kazanacağını söyledi.

Seçmenlere seslenen Çelik, AK Parti’li belediyelerin sunduğu hizmetleri hatırlatarak şunları kaydetti:

“Geldiğimiz noktada artık bu hizmetsizliği hepimiz çekiyoruz ve bundan böyle seçimlerde ideolojik düşünmememiz gerekiyor. Oyumuzu hizmetten yana kullanmalıyız. Milas hizmete susamış durumda, Milas’ta değişimin vakti geldi.”

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti MKYK üyesi, AK Parti eski Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas’ta seçim startının verildiğini ve seçimlerin zaferle sonuçlanacağını gösteren ışığın ise geçtiğimiz cumartesi günü verilen dayanışma yemeğinde görüldüğünü söyledi.

“Gözümde, kalbimizde Milas’ta… Geçtiğimiz cumartesi günü olan birlik yemeği çok önemli bir mesaj içeriyordu. Seçimlerin startı da böylelikle verilmiş oldu. Temayül yoklamamız oldu. Bu temayül sonuçları direk Cumhurbaşkanımıza iletildi. Milas ve Muğla için adayımız önümüzdeki günlerde belli olacak. Milas çok coşkulu ve heyecanlı. Aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Kim aday olursa diğer aday adaylarının da o aday etrafında çalışacağından şüphem yok.” diye konuşan Gökcan, “Gönlüde kalbi de Milas için atan Mehmet Yavuz Demir ağabeyimize de bu yolda başarılar diliyorum.” dedi.

AK Parti’yi ilçe be büyükşehir belediyelerinde AK Parti ile buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Gökcan, Milas ve Muğla’nın hak ettiği yerde olmadığını ve bu seçimlerin Milas için Muğla için bir fırsat olduğunu belirtti.

Salondakileri selamlayarak alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Mehmet Yavuz Demir, yaklaşık 40 yıllık devlet ve siyaset tecrübesini Milas için kullanmak adına AK Parti’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi. Milas’ın hizmetsiz kaldığını söyleyen Demir, “Yarın çok güzel olabilir, yarın çok geç de olabilir” diyerek Milas’ın bu hizmetsizlikten kurtarılması gerektiğini ifade etti.

Konuşmasının devamında milletvekilliği döneminde kazandırılan hizmetlerden örnekler veren Demir, AK Parti Belediyeciliğinin yarattığı memnuniyetin ortada olduğunu kaydederek, bu defa Milas Belediyesi yarışında hizmetin kazanacağını söyledi.

Aday adaylığı programı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

​​​​​​​

AdminAdmin