MUĞLA
Giriş Tarihi : 30-01-2024 13:39

Desteğin Rengi Yeşil Beyaz

Muğlaspor’la yapılan Protokol İle Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘’Desteğin Rengi Yeşil Beyaz’’ Projesi hazırlandı.

Desteğin Rengi Yeşil Beyaz

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor’la yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca “Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi” hazırlandı.

Menteşe ilçesindeki 6 spor kulübünün altyapılarında çalışmalarına devam eden 56 sporcu için futbol, satranç, tenis, voleybol, basketbol malzemeleri temin edilerek Vali İdris Akbıyık tarafından takdim edildi.

Spor olmadan eğitimin olamayacağını, sporun da eğitimin bir parçası olduğunu söyleyen Vali İdris Akbıyık, “Sporun önemini, faydalarını gençlerimize, çocuklarımıza anlatmaya gerek yok. Zaten sağlıklı bir yaşam sürebilmek, zinde kalabilmek, kötü alışkanlıklardan korunmak ve iyi bir insan, iyi bir vatandaş olabilmek için spor yapmalıyız. Sizler yapıyorsunuz. Ne mutlu sizlere. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin