BASIN
Giriş Tarihi : 15-02-2023 14:47

DİJİTAL MEDYA VE YAYINCILAR DERNEĞİ’NDEN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 18 GAZETECİYE TAZİYE

DİJİTAL MEDYA VE YAYINCILAR DERNEĞİ’NDEN  DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 18 GAZETECİYE TAZİYE

DİJİTAL MEDYA VE YAYINCILAR DERNEĞİ’NDEN  DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 18 GAZETECİYE TAZİYE

Dijital Medya Ve Yayıncılar Derneği Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki büyük deprem sonrası hayatını kaybeden meslektaşlarımız için taziye mesajı yayımladı.

Dijital Medya Ve Yayıncılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir  10 ilimizi etkileyen bu büyük felakette bölgede görev yapan çok değerli meslektaşlarımızın birçoğu yakınlarını kaybederken deprem nedeni ile 18 gazeteci hayatını kaybetti. Bu acının tarifi yok! Dedi.

Bu büyük felakette canlarını kaybeden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet acılı ailelerine ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum diyen Özdemir , Yine bu depremde yakınlarını kaybedenlere taziyelerimizi iletiyoruz. Allah Milletimize sabır versin. Bu acıların tarifi yok. Hep birlikte dayanışma içerisinde yaralarımızı saracağız. Milletimizin başı sağolsun dedi. 

Hayatını kaybeden gazeteciler;

Ruhi Akan (Adıyaman), Muhammet Akan (Adıyaman), Burak Alkuş Adıyaman, Hidayet Özdemir Adıyaman, Kemal Öner Adıyaman, Yunus Emre Doğan Adıyaman, İskender Korkut Adıyaman, Zübeyir Pektaş Adıyaman, İzzet Nazlı (Hatay), Ayşe Figen Arlı (Hatay), Erhan Yılmaz Hatay, Burak Milli (Hatay), Gökhan Aklan (Hatay), Neşet Aklan (İskenderun), Mustafa Yüzbaşıoğlu Kahramanmaraş, Aziz Çevlik Kahramanmaraş, Fatih Nalbantbaşı Kahramanmaraş, Meltem Özgen Adana

AdminAdmin