MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-01-2023 10:25

DR ''ELVAN ELVAN''DAN KIŞ AYINA POZİTİF ŞARKI!

Yeşilçam'ın efsanelerinden; ''Olmaz Olsun ve Tövbeler Tövbesi'' şarkılarını kendine has yorumladıktan sonra sözü ve müziği kendisine ait olan ''Elvan Elvan''ı yayınlayan Dr. ''Elvan Elvan''; müzikal kariyerinde son dönemlerde art arda yayınladığı projelerle dikkat çekmeye devam ediyor.

DR ''ELVAN ELVAN''DAN KIŞ AYINA POZİTİF ŞARKI!

Güzel sanatçı bu kez üzerinde uzun süredir titizlikle çalıştığı yeni şarkısı ''Ayıp Ettin'' ile dinleyicisiyle buluştu. Sözü ve müziği ''Elvan Elvan''a ait olan şarkının soğuk kış günlerinde evlerimizin kapısını aralayarak içimizi ısıtacak hareketli altyapısını ise Faruk Paker üstlendi. Yeşilçam klasiklerini anımsatan, ve huzur veren sesiyle dinleyenlerini gülümseten sanatçının yeni şarkısı ''Ayıp Ettin''in müzik direktörlüğünde ise Hakan Güngör'ün imzası yer alıyor.

Pozitif olmayı hayatının mottosu olarak belirleyen ''Elvan Elvan''; yeni projesi ile ilgili duygularını da şu sözlerle ifade etti: ''Güzel başlangıçlara imza atmak kolay; ayrılıkları kabul etmekse zordur. Aslında kim kime ayıp etmiş; kim kimi kaybetmiş bence bunun önemi yok, önemli olan zaman hızla akıp giderken; eski yaşanmışlıkların yüklerinden arınarak, kıymetli hayatımıza sevgiyle sımsıkı sarılıp; yolumuza kaldığımız yerden devam edebilmektir. Unutmayalım ki her sonun bir de başlangıcı vardır. 'Ayıp Ettin' biraz dram içerse de; teselli dolu ve hızla tüketilen, biten insan ilişkilerine biraz nükte ile atıfta bulunan, insanların her ne olursa olsun kaldıkları yerden yeni umutlarla hayata pozitif devam etmeleri için yazılmış kıpır kıpır bir şarkı. Hayatınızın renkleri hiç solmasın. Sevgiyle, müzikle kalın.''dedi.

''Elvan Elvan''ın yeni şarkısı ''Ayıp Ettin'' Samuray Müzik etiketiyle ve Avrupa Müzik dağıtımıyla tüm müzik platformlarında ve klibi MüzikPlay YouTube kanalında yayında!

AdminAdmin