MİLAS
Giriş Tarihi : 03-01-2023 13:55

Efeler Aydın maçıyla dönüyorlar

Efeler Aydın maçıyla dönüyorlar

Efeler Aydın maçıyla dönüyorlar
2022-2023 spor sezonunda ilçemizi Alp Arslan Endüstri Büyük Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, ligin 2.yarısının 3.maçını 7 Ocak 2023 Cumartesi günü Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksinde, lig altıncısı Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.
Ligin ilk yarısında Aydın'da rakibini 3-1 yenen Milas'ın Efeleri, teknik sorumluları Mehmet Akif Gürgen nezaretinde Aydın maçı hazırlıklarına Milas Atatürk Spor Kompleksinde başladılar.
Teknik Sorumlu Mehmet Akif Gürgen, ligde tek hedeflerinin grup şampiyonu olarak Ankara'da oynanacak play off müsabakalarına katılmak olduğunu vurguladı. Teknik Sorumlu Mehmet Akif Gürgen açıklamasında şunları söyledi: " Büyük Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde 13 müsabaka oynadık. Lige Ürgüp Belediyespor deplasman maçıyla başladık. Ligin ilk karşılaşmasının 3-2 kaybettik. Daha sonra ligde oynadığımız 12 maçtan galibiyetle ayrıldık. Her hafta oyun tarzımızı güçlendirerek sahaya çıktık. Ligde şu anda 36 puanla en yakın rakibimiz Alanya Belediyespor'un 5 puan önünde liderlik koltuğunda yer alıyoruz. Ligin son haftalarında üst üste 3 maç oynadık. Ürgüp, Alanya ve İstanbul maçlarından sahadan galip ayrılarak ligdeki en zorlu rakiplerimizi birer birer yendik. Yeni yıl arası sonrası yeniden lige döndük ve hafta sonu Milas'ta Aydın Büyükşehir Belediyespor maçıyla taraftarlarımızla yeniden buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz. Milaslı voleybolseverler, taraftarlarımız maçları kazanmamızda ki en büyük güç oldular. Milaslı tüm taraftarlarımıza ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
Bu hafta sonu Milas'ta oynayacağımız Aydın maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Ligin ikinci yarı maçları ilk yarıya göre daha zor geçecek, zira rakiplerimiz iyi transferler yaptılar. Bizim gibi onlar da tüm hesaplarını play off maçları için yaptılar. Ligde hedefimiz grup şampiyonluğu ve Efeler Ligi Play Off maçlarıdır. Oynadığımız oyun, aldığımız galibiyetler ve skorlar bizim hedefimizi ve yolumuzu göstermiştir. Kadromuzda yer alan tüm sporcularımıza da ligdeki mücadeleleri için teşekkür ediyorum.
Ayrıca bize inanan, güvenen ve destek olan Milas Belediyesi ve Kulübümüzün Başkanı Muhammet Tokat'a ve yönetim ekibimize de teşekkür ediyoruz. Milas basını olarak sizler de her zaman yanımızda oldunuz, yalnız olmadığınızı gösterdiniz, bu anlamda size de teşekkür ediyoruz. Son olarak söyleyeceğim tek söz, hep birlikte Efeler Ligi Play Off'larına doğru başarıyla gidiyoruz..
Milaslı tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü saat 15'te Atatürk Spor Kompleksinde oynayacağımız lig maçına bekliyoruz."

AdminAdmin