MİLAS
Giriş Tarihi : 25-12-2022 18:21

Efeler İstanbul deplasmanından galibiyetle döndü

Milas Belediyespor Voleybol Takımı Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi karşılaşmasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Bld. Spor Kulübünü 3-1‘lik skorla mağlup etti.

Efeler İstanbul deplasmanından galibiyetle döndü



Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir performans sergileyen temsilcimiz ilk  seti 22 -25 ikinci seti 18-25 ve son seti ise 17-25’lik skorla kazanarak sahadan 3-1’lık galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmayı başından sonuna takip eden Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, maç sonu yaptığı açıklamada: ‘’ Bu zorlu deplasmanda aldıkları galibiyetten dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Yine deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederek galibiyetlerimize bir yenisini eklemekle bana yaşattıkları bu mutluluktan dolayı emeği geçen, alın teri döken herkese teşekkür ediyorum. Maç boyunca takıma harika bir destek veren Muğlalılar Derneği üyesi hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.Milas Belediyespor Voleybol Takımımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında bu önemli maçı 3-1 kazandı. Yolun açık olsun Milasım” dedi.

AdminAdmin