SİYASET
Giriş Tarihi : 24-05-2023 23:14

Eylem Tan saha çalışmalarını sürdürüyor

Eylem Tan saha çalışmalarını sürdürüyor



14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi AK Parti Muğla 3. sıra milletvekili adayı olan Eylem Tan, 28 Mayıs'taki 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor.  
Milletvekili seçilememesine rağmen, çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Tan, Milletvekili Kadem Mete'nin 28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Yatağan ilçesine gerçekleştirildiği ziyaret programına katıldı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için ilçe gezilerini sürdüren Tan, Milletvekili Mete'nin muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda konuştu.
"CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN'I SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKARACAĞIZ"
Milletvekili adayı Eylem Tan, Yatağan’da çok kez çalışma fırsatı yakaladığını belirterek, muhtarların hiçbir zaman çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.
Muhtarların halk tarafından seçilmiş, sevilen, sayılan kişiler olduğuna vurgu yapan Tan, "O yüzden sizin söyledikleriniz bizler için de çok kıymetli. Cumhurbaşkanımızın ve partimizin siz muhtarlara yakınlığını anlatmama gerek olmadığı düşüncesindeyim. 28 Mayıs’ta Türkiye’mizin geleceği için sandık başına giderek nasıl 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakını birinci parti çıkardıysak yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı seçimlerden zaferle çıkaracağız’’ dedi.
Programa Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler, Milletvekili adayları Ali Mete Karagöz ve Ali Tekin de katıldı.

AdminAdmin