FETHİYE
Giriş Tarihi : 28-03-2023 15:23   Güncelleme : 28-03-2023 15:36

Fethiye AK Parti Aday Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi, milletvekili aday adaylarının saha programı çerçevesinde Fethiye'deki ziyaretlerine devam ediyor.

Fethiye AK Parti Aday Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milletvekili aday adayları Serap Ülkü Özdemir, Turgay Öztürk, Emine Seher Girgin, Muhittin Kayabaş, Erol Kocabaş, Işıl Balaban, Lale Dadaş ve Ferzan Çakal, Fethiye bölgesindeki ziyaretlere katıldı. Ziyaretlerde ayrıca Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Salı Pazarı sebze bölümü ve kıyafet bölümü, Köprü Başı Işık Taksi - Eski Devlet Hastanesi Arası Esnaf Ziyareti ve Ovacık Köprüsü - Muğla Makası Arası Esnaf Ziyareti gibi yerlerde gerçekleştirilen ziyaretlerde, halkın aday adaylarına ilgisi oldukça yoğundu.

Aday adaylarının ziyaretleri, akşam saatlerinde Fethiye KYK Yurdu'nda depremzede ailelerle birlikte düzenlenen iftar programı ile sona erecek. Ziyaretlerde aday adaylarının halka projelerini anlattıkları ve Fethiye'nin sorunlarına çözüm önerileri sundukları bildirildi.

AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi'nin genel ziyaretlerinin amacı, milletvekili adaylarının halkla daha yakından tanışarak dinlemek ve Fethiye'deki seçmenlerin beklentilerine cevap vermek. Bu ziyaretlerin, seçimlere yönelik hedefin belirlenmesinde ve seçim kampanyasının planlanmasında da önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

AdminAdmin