FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-11-2022 14:06

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE CAVULDAK ATANDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak’ın vekaleten atandığı öğrenildi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE CAVULDAK ATANDI

 

 

 

 

ÜMİT CAVULDAK KİMDİR?

1977 yılında Manisa’nın Gördes İlçesi’nde doğdu. 1999 yılında Ankara Üniversitesi S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında Bartın Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Milli Güvenlik Akademisinden 49. Dönem Müdavimi olarak mezun oldu. 2002 yılında İngiltere’de Exeter Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Kamu Politikası alanında yüksek lisans yaptı. Felahiye ve Selendi ilçelerinde kaymakam vekilliği; Yağlıdere, Dicle, Narman, Karahallı ve Maçka ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu.

 

İngiltere’de Southampton Üniversitesi’nde “Politika ve Uluslararası İlişkiler” alanında doktora programını tamamladı. Takiben İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda Daire Başkanı, İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı, Hukuk Müşaviri görevlerinde bulundu. 2019-2022 yılları arasında Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği İçişleri Müşaviri olarak Brüksel’de görev yaptı. 11.08.2022 tarih ve 392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İzmir Valiliği Hudut Mülki İdare Amiri olarak atanmıştır.Ümit Cavuldak, evli ve iki çocuk babasıdır. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 

 

AdminAdmin