SİYASET
Giriş Tarihi : 18-08-2022 13:02

Fondaş medyanın AK Parti hazımsızlığı

AK Parti, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ankara'da yapılan törenle 21'inci yılını kutladı.

Fondaş medyanın AK Parti hazımsızlığı

 

AK Parti, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ankara'da yapılan törenle 21'inci yılını kutladı.

Gerçekleşen etkinlikte AK Parti'nin 21 yılda yaptığı hizmet siyaseti anlatıldı.  "Fondaş Medya" ise etkinlikle ilgili büyük bir yalana imza atarak, Başkan Erdoğan'ın kuruluş yıl dönümü nedeniyle parti yöneticilerine ve milletvekillerine İsviçre malı saat hediye ettiğini ileri sürdü. Sözcü Gazetesi ve Tele 1'in yalanına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Her zamanki gibi eleştirecek bir şey bulamadığınızda o koca yalanlarınıza sarılıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında "Erdemliler Hareketi" olarak yola çıkan AK Parti, geçtiğimiz gün 21'inci kuruluş yıl dönümünü Ankara'da düzenlenen sade bir etkinlikle kutladı. Başkan Erdoğan'ın da katıldığı törende AK Parti'nin 21 yılda yaptığı hizmet siyaseti anlatıldı. Fondaş Medya ise yine büyük bir yalana imza attı.

Fondaş Medya'nın en önemli temsilcilerinden Sözcü Gazetesi ve Tele 1, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde Başkan Erdoğan'ın bakanlar, milletvekilleri ve parti yöneticilerine saat hediye ettiğini iddia etti. Söz konusu haberde üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan ve Başkan Erdoğan'ın imzası yer alan İsviçre malı olduğu iddia edilen saatlerin törende dağıtıldığı yalanı servis edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Fondaş Medya'nın yalanına çok sert tepki gösterdi. Dağ paylaşımında, "Yalanınız batsın. Her zamanki gibi eleştirecek bir şey bulamadığınızda o koca yalanlarınıza sarılıyorsunuz. Hazımsızsınız, yüzsüzsünüz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin