MİLAS
Giriş Tarihi : 11-01-2023 13:42   Güncelleme : 11-01-2023 15:24

Gazeteciler ve medya mensupları yemekte buluştular

Gazeteciler ve medya mensupları yemekte buluştular

Gazeteciler ve medya mensupları yemekte buluştular
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle düzenlediği yemekli davette basın mensuplarıyla buluştu.
Yazılı ve görsel medya temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği buluşmada Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Milas ND Yayıncılık, Radyo Mega A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı ve Serap Ülkü Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Milas Medya yazı işleri müdürü Ayfer Kurt, Çizgi Gazetesi genel yayın yönetmeni Kemal Sürgün, Umut Milas Gazetesi adına Oktay Çayırlı, Haber Milas ve ilçede görev yapan birçok meslektaş bir araya geldi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gecede yaptığı konuşmada: ‘’ Yerel basının eleştirel bakması her zaman bizim için önemli. Bizi övmekle bir şey kazanamazsınız. İşler kötüye gittiği zamanlarda basının eleştirel yönünü ortaya koyması yöneticiler içinde önemli bir kazanç. Şahsım ve Milas Belediyesi olarak gazetecilerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kaybettiğimiz tüm gazetecilerimizi saygı ve hürmetle anıyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.” dedi
Samimi ve içten bir yemeğin gerçekleştiği gecede Başkan Tokat, basın emekçileriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti.
Bizde Milas Medya olarak her 10 Ocak'ta olduğu gibi Milas ilçemizin basın dostu, kıymetli Şehrül-Emini Sayın Muhammet Tokat'ın davetiyle Milaslı meslektaşlarımızla bir araya gelmenin ve en köklü basın meslek kuruluşu Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak tek yürek olmanın mutluluğunu yaşadık.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüz kutlu olsun.

AdminAdmin