GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2023 13:33

GAZİANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN'DEN GREV AÇIKLAMASI

GAZİANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN'DEN GREV AÇIKLAMASI

GAZİANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN'DEN GREV AÇIKLAMASI

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu sohbetleri programına katılan Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin basında çıkan grev haberlerine tepki gösterdi. Şahin ben hem işverenle hem işçi ile görüştüm, işverene kimseyi işten çıkarmayacaksın dedim işçilerede işlerinize geri dönün istediğiniz ücreti alacaksınız dedim. İki tarafla anlaşma sağladım. Ama bu bazı basın yayın organlarına yanlış yansıtıldı” dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Anadolu Sohbetleri Programına Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin konuk oldu. Şahin, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’a teşekkür etti. 

“YENİ BİR ŞEHİR KURUYORUZ”


Depremin ardından hızla iyileştirme çalışmalarına başladıklarını anlatan Şahin, Gaziantep’te yeni bir şehir kuruluyor bir sene içinde şehrimiz toparlanacak. Bu iyileşme sürecimiz 10 yıl sürecek. Esnaflarımızın ticarethanelerini iyileştirmek için çalışmalar hızla devam ediyoruz” dedi. 


GAZİANTEPTE ÇATIŞMA ORTAMI VARDI, UZLAŞMA SAĞLADIM


Şahin, bazı basın yayın organlarında grev haberlerinin yanlış yansıtıldığını da kaydederek “ Ben hem işverenle  görüştüm, işverene kimseyi işten çıkarmayacaksın dedim, İşçilere  de işlerinize geri dönün istediğiniz ücreti alacaksınız dedim, iki tarafla anlaşma sağladım” dedi.  Şahin şehirde adeta bir çatışma ortamının çıktığını ve bunu konuşarak çözdüklerini belirterek işveren de işçilerde benim sözüme güvenir ne dediysem yapacağımı bilir. Bu sayede bu çatışma ortamı sona ermiştir” dedi..

AdminAdmin