SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:21   Güncelleme : 29-08-2023 11:45

Genç İş Adamı Ağalık İhalesine Katıldı

Genç İş Adamı Ağalık İhalesine Katıldı

Genç İş Adamı Ağalık İhalesine Katıldı

Fethiye ve Seydikemer’in yetiştirdiği genç iş adamlarından Uçaragro Tarım Limited Şirketi sahibi Muhittin Uçar, Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ağalık ihalesine katıldı.
Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk konserleri yoğun ilgi gördü. Binlerce insan Seki Yaylasına konser ve yağlı pehlivan güreşlerine  akın etti. Zümrüt Çayırında kıran kırana mücadeleler sergilenirken, güreşlerin başpehlivanı İsmail Balaban oldu. Aynı şekilde saha kenarında da 6 iş insanı da ağalık için mücadele ederken, Fethiye ve Seydikemer’in yetiştirdiği genç iş adamlarından Uçaragro Tarım Limited Şirketi sahibi Muhittin Uçar da, ağalık için boy gösterdi. Genç iş adamı ağalık ihalesinde 3 Milyon 200 Bin TL teklife kadar çıktığı ihaleden 75 Bin TL teberruda bulunarak güreşlere destekte bulundu.
Ağalık müsabakası sonrası gazetemiz muhabiri ile kısa bir söyleşi de bulunan iş adamı Muhittin Uçar, “Bu yıl Seki Zümrüt Çayırında hiç görmediğimiz bir şekilde güreş müsabakaları yaşadık. Neredeyse Kırkpınar’ı aratmadı diyebilirim. Coşkulu ve kalabalık bir izleyici kitlesi de var.Seydikemer Belediye Başkanımız sayın Bayram Önder  Akdenizli’ye bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Bizde hasbel kader  güreş ağalığına girdik. Bu yıl olmadı ama, inşallah önümüzdeki yıl ağalığı alacağım” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin