FETHİYE
Giriş Tarihi : 23-02-2023 13:01

GENÇ SİYASETÇİLERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Fethiye’nin genç siyasetçilerinden Turhan Doğu, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi gençler ile birlikte İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyarette ülke ve Fethiye gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Genç siyasetçi Turhan Doğu ile CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde de bulunurken; Doğu ve Koyuncu meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yad etti.

GENÇ SİYASETÇİLERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

 

“PARTİMİZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu yaptığı açıklamada, “Belediye Meclis Üyemiz Miraç Efe Doğan, değerli Turhan Doğu ve Tuğçe Doğu ile çok sayıda arkadaş bizi ziyaret ettiler. Deprem dolayısıyla çalışmalarımız olduğu için çeşitli ziyaretlerimiz aksamıştı. Yavaş yavaş normale döndükçe ziyaretlerimiz artacak. Ekibimizi güçlendirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bayrağı bizden teslim alacak arkadaşlarımız burada. Hayırlısıyla partimiz büyüyerek devam edecek. Önümüzdeki seçim zorlu geçecek. Bununla ilgili ne kadar genişlersek o kadar iyi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde küslük, kavga, gürültü gibi şeyler olmayacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“HER ZAMAN SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ DÜNYA SİYASETİ DEĞİŞİYOR”

CHP’li gençler adına konuşan genç siyasetçi Turhan Doğu, “Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığımız felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bu kriz sürecinde hem burada hem bölgede lojistik ve fizik desteği sağlayan ilçe yönetimine ve Gençlik Kolları Başkanlığı’na yürekten teşekkür ediyorum. Kendileri günlerce oradaydı. Bu organizasyonu sağlayan ilçe yönetimine de teşekkür ederim. Her zaman söylediğimiz gibi dünya siyaseti değişiyor. Artık ayrıştırıcı söylemler değil, birleştirici söylemlerin olduğu, insanları farklılıklarıyla kabul eden anlayışların bir noktaya geldiği dünyada yaşıyoruz. Bu bağlamda, Cumhuriyet Halk Partisi de Cumhuriyet’in en temel kurumlarından birisidir, Cumhuriyet’in garantörüdür. Cumhuriyet Halk Partisindeki hiçbir makam, ne bize ne de hiç kimseye ait değildir. Cumhuriyet Halk Partisi bir bayrak yarışıdır. Bizler bugüne kadar evimizdeydik, bundan sonra da evimizde olacağız. İlçe yönetimime, gençlik kollarıma ve tüm yöneticilerime buradan bir kez daha söylemek istiyorum; üstümüze düşen görev ne ise şu an burada olan ve olmayan arkadaşlarımızla beraber yapmaya hazırız, tıpkı bugüne kadar yaptığımız gibi” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin