MUĞLA
Giriş Tarihi : 10-11-2022 11:40

GÖKCAN, “ATATÜRK DESTANSI BİR MÜCADELEYİ ZAFERE ULAŞTIRMIŞTIR ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÖKCAN, “ATATÜRK DESTANSI BİR MÜCADELEYİ ZAFERE ULAŞTIRMIŞTIR ”

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesajında şunları kaydetti:

“Dört bir yanından saldırıya uğramış vatanımızın istiklal ve istikbali için hayatını hiçe sayıp, mücadele veren ve milletimizin eşsizfedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  askeri dehası, üstün devlet adamlığı ve lider olarak da dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

 

Atatürk, ‘Ya istiklal ya ölüm’ parolası ile çıktığı yolda, Türk Milletinin asla esir olmayacağını, kendi kaderini kendisinin yazacağını bütün dünyaya haykırmıştır.Türk Milletinin yeniden doğuşunu, esarete, mandaya asla teslim olmayacağını belgelemiştir.Çağının çok üzerindeki atılım ve düşünceleri ile de Atatürk’ün değeri her geçen gün daha da anlam ve değer kazanmaktadır.Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak azim ve kararlılığına sahibiz.

 

Bugün bizlere düşengörev Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün koyduğu hedef doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşımaktır.Cumhuriyetimizi, geliştirmeye, büyütmeye, kalkındırmaya, bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı yapmaya devam ediyoruz. Kadim milletimizin destek ve gayretleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023 vizyonu çerçevesinde daha müreffeh ve daha saygın bir konuma ulaşacağız.

Canı kanı pahasına bize bu cennet vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

 

AdminAdmin